Ragini MMS 2 posterPovestea incepe cu Ragini, filmata intr-o casa bantuita in timp ce face amor. Filmuletul este distribuit apoi pe internet si are neasteptat de multe vizualizari. Dupa ce fata isi omoara iubitul sustinand ca a fost omorat de o vrajitoare, ajunge sa fie internata intr-un sanatoriu de boli mintale. Ulterior, povestea devine subiectul unui film, iar locul ales pentru filmari este chiar casa bantuita. Rolul lui Ragini va fi interpretat de cunoscuta starleta porno, Sunny Leone, care merge la sanatoriu sa o cunoasca pe Ragini, in incercarea de a reusi sa o inteleaga mai bine, insa intalnirea degenereaza in acte horror. In timp ce medicul lui Ragini incearca sa rezolve misterul, la filmari au loc evenimente inexplicabile. Actorii secundari sunt omorati unul cate unul, iar scenaristul si doctorul ajung sa se lupte cu o „fantoma” pentru a ramane in viata si pentru a o salva pe Sunny.

„Ragini MMS 2” (2014) e sequelul filmului din 2011 „Rajini MMS”, la randu-i inspirat din horror-ul supranatural american „Paranormal Activity” (2007). Productia continua povestea inspirata din fapte reale a unei fete din Delhi din 2011, insa actorii din distributie sunt cu totul altii (cu exceptia actritei Kainaz Motivala, ce are o scurta aparitie in rolul Ragini ca element de legatura cu prequel-ul). In rolul principal vedem o fosta actrita de filme pentru adulti, Sunny Leone, ce a debutat in 2012 la Bollywood. Filmul, un thriller erotic cu accente horror (un gen destul de neobisnuit pentru industria indiana de film), e unul din acele cazuri rarisime cand un sequel depaseste ca succes filmul original. Cu un buget de 2,7 milioane dolari, „Ragini MMS 2” a fost un succes de box-office, castigand aproape 10 milioane dolari, fata de doar 1,3 milioane filmul din 2011. Campania de promovare a filmului a marsat pe ideea „mai mult sex, sperieturi si multa opulenta pe ritmuri muzicale”, dupa spusele regizorului Bhushan Patel, iar propunerea a prins la public. Poate si pentru ca astfel de productii indraznete sunt destul de rare in India. Filmul a fost interzis la difuzare in Pakistan, autoritatile considerandu-l mult prea provocator, fapt ce a afectat incasarile totale. Apeland la aceleasi clisee specifice genului horror pe care le vedem pretutindeni (ferestre care se spar, umbre fantomatice, fantome murdare si inspaimantatoare), filmul a prins la publicul indian evident si datorita laturii sale erotice.

O propunere inedita de la Bollywood, tradusa in premiera in Romania de echipa CREATIVE MEDIA pentru asiacinefil. Operator subtitrare cinemaHD.

Prezentare realizata de cinefilHD – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
21 − 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.