queen16Episodul 16 – Soarta imposibil de intrerupt

Shin Jeon a inceput o idila cu Eun Sol manat de dorinta razbunarii, dar indragostindu-se de insusi subiectul principal al planului sau, situatia i-a scapat de sub control. Accidentul suferit l-a pus in imposibilitatea de a mai continua o relatie care nu avea sanse sa se implineasca in acel moment. Dupa o absenta de 5 ani, se constata ca revine cu aceleasi sentimente pe care le lasase in urma si crede ca Eun Sol ii poarta aceeasi dragoste pe care o simte si el pentru ea. Numai ca, ea s-a schimbat, nu mai este fata de odinioara pe care o puteai usor manevra prin naivitatea iubirii. Prioritatile i s-au schimbat, incearca sa faca fata greutatilor prin care trece, este mult mai bataioasa si mai dura in toate aspectele care privesc familia pe care o are in intretinere, in special pe fiul sau.
Si Young Soon ani de zile menajera familiei spune un mare adevar :„soarta noastra cu tine e imposibil de intrerupt”. Asteptandu-l mereu pe Shin Jeon fara sa-l poata castiga, Joo Won a pierdut licenta de avocat, devine intriganta si incearca sa foloseasca relatia cu Mi Sook pentru a o contra pe Eun Sol. Dar ca si altadata, cei doi la fel de indragostiti, realizand ca nu pot fi impreuna datorita parintilor, decid sa se desparta si inca o data parcurg un nou ritual de despartire.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
50 ⁄ 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.