tamaki_hiroshiFilmul pentru marele ecran „Nodame Cantabile” va avea premiera in decembrie 2009, si a inceput deja sa curga cu informatii despre locatii, distributie si alte detalii de culise. Una din cele mai importante locatii in care se va desfasura povestea va fi „capitala muzicii”, Viena. In rolurile principale vor fi distribuiti Tamaki Hiroshi (foto) si Ueno Juri, care au jucat rolurile principale si in serialul omonim pentru televiziune, din 2006. Daca primul declara despre locatia principala aleasa pentru filmari ca poate simti „povara intregii istorii pe care acest oras – Viena – o poarta cu sine”, actrita Ueno Juri e de parere ca „nu exista un loc mai bun unde sa te concentrezi decat aici. Muzicieni de renume mondial precum Mozart, Beethoven sau Brahms au activat in Viena, si poti gasi statui ale acestora in parcul central”.

ozawa-seijiVa fi pentru prima oara cand un film japonez va fi filmat in legendarul „Wiener Musikverein” si in holul impresionantei cladiri, acolo unde si marele dirijor japonez Ozawa Seiji (in prezent de 73 de ani – foto) a scris istorie pentru muzica simfonica japoneza. Acum, Tamaki Hiroshi va fi cel care va dirija orchestra ce va canta Simfonia a saptea de Beethoven, pentru filmarile la „Nodame”. Popularul actor japonez, in varsta de 29 de ani, a confirmat recent ca se intalneste cu o actrita de doar 20 de ani, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului „Love Shuffle”. Tamaki a terminat filmarile la M.W., care a avut premiera in Japonia la inceputul acestei luni.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

Solve : *
30 + 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.