Episodul 3 -„Pedeapsa de strivire a mainii” partea a-II-a

Abilitatile psihologice ale maestrului il determina pe elev sa accepte entuziasmat starea de spirit care l-a inspirat sa realizeze lucrarea compromitatoare. Trasnetul coboara peste artist cand afla ca tot efortul a fost o stratagema pentru descoperirea autorului lucrarii si pedeapsa se va aplica a doua zi chiar. Lucrurile isi pierd sensul… De ce este un pacat sa urmezi calea sinceritatii laudata de insusi maestru ? De ce un desen reprezentand viata reala trebuie pedepsit, si inca atat de aspru ? Disperarea copleseste sufletul ucenicului condamnat la vesnica neputinta pentru vina de a fi prea talentat.
Nemaiavand nimic de pierdut, Yun Bok, se alatura colegilor la banchetul aniversar al lui Jong Hyon Won, sa-si acorde o ultima placere inaintea executarii sentintei. Isi va trai acesta ultima noapte, ca pe o viata intreaga ? Caci mainile ii vor fi zdrobite a doua zi. Nici noaptea maestrului nu arata mai bine, caci are de rezolvat problema salvarii talentului, mainii si chiar a vietii lui Yun Bok, dar si a lui.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
27 − 4 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.