Oh Ji Ho va fi tataIntr-un interviu acordat in urma cu 2 luni, actorul coreean Oh Ji-ho si-a dezvaluit planurile de familie. Profitand de perioada de promovare a celei mai recente comedii romantice in care apare, „Love Clinic” (cunoscut si ca „Taste of Love”), o productie ce repede a primit rating +18 pentru unele scene „fierbinti” ce nu au fost taiate la montaj, actorul a amintiti de telurile sale in viata personala. Casatorit in aprilie 2014, Oh Ji-ho a spus presei ca se gandeste ca el si sotia lui sa conceapa un copil in acest an. „I-am spus sotiei mele ca as vrea trei copii. Anul trecut am fost prea ocupat cu filmarile, si am si dorit ca amandoi sa ne bucuram de viata de proaspat-casatoriti. Daca e posibil, mi-as dori doi fii si o fiica”, a declarat actorul. Si a mers chiar mai departe, spunand: „Vreau ca unul din fiii mei sa faca sport de performanta. Daca vor avea genele mele, ar trebui sa devina amandoi sportivi”, a glumit acesta. „Am un vis ca intr-o zi sa joc baseball cu fiul meu”.

Se pare ca dorintele aratosului actor sunt pe cale sa devina realitate ! Agentia acestuia a declarat, ieri, ca „sotia lui Oh Ji-ho a intrat in prezent in a patra luna a sarcinii. Mama si copilul nenascut sunt amandoi sanatosi. Data nasterii e estimata undeva la prima saptamana a lui ianuarie 2016.” „Viitorul tata a fost extrem de fericit sa afle vestea despre sarcina sotiei”, a completat reperzentantul agentiei.

Intre timp, Oh Ji-ho a semnat un contract cu postul OCN pentru a interpreta rolul principal in serialul „Cheo Yong 2”. Serialul e un sequel la un serial difuzat in 2014 de acelasi post tv, in care Oh Ji-ho revine in rolul detectivului ce poate vedea fantome. Hyo-seong din trupa de fete „Secret” va reveni si ea in rolul de fantoma care il ajuta pe detectiv sa rezolve cazuri complicate. Filmarile la sezonul 2 al serialului, ce va avea probabil 10 episoade, debuteaza in aceasta luna, premiera fiind preconizata undeva in august.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

  1. Ce poate da mai mult sens vietii decat COPIII! Ii doresc sa-si implineasca visul, sa aiba cei trei copii pe care si-i doreste si sa joace intr-o zi baseball cu fiul sau.

Post your comment

Solve : *
28 × 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.