Mama posterSerialul ne prezinta viata pictoritei folk Stella Han, devenita faimoasa si apreciata in lumea artei, care pare a avea tot ce putea starni invidia celor din jurul ei. Realizata din punct de vedere artistic si material in Canada, Han Seung-Hee, (numele de fata al artistei) se intoarce in Coreea pentru a se intalni cu trecutul trist si dureros al copilariei si tineretii sale. Crescuta in orfelinat, tanara se indragosteste total de Moon Tae-Joo, un tanar ambitios si fara scrupule care nu ezita sa o paraseasca pentru a se casatori cu Seo Ji-Eun, fiica unei familii bogate, pentru un viitor comod si imbelsugat. Viata are insa propriile sale planuri si de putine ori acestea coincid cu ceea ce ne dorim noi… Abandonata de iubit si alungata de mama acestuia, asteaptand un copil, Han Seung-Hee pleaca in Canada si reuseste, cu eforturi uriase si suferinte ingrozitoare sa-si creasca singura copilul si sa se realizeze profesional si material. Dar viata parca rade de ea si cand obstacolele si greutatile par a fi depasite, vestea ca este bolnava incurabil ii schimba complet preocuparile Mama secventa 1si prioritatile. Ingrijorata pentru viitorul copilul ei – Han Geu Roo, care ar putea ramane singur dupa moartea ei, Han Seung-Hee se intoarce in Coreea cu dorinta de a gasi solutii pentru a-l duce pe Geu Roo la tatal si a-l integra in familia lui, dupa moartea ei. Revenita cu un nume nou si o infatisare noua, faima, bani dar si cu un adolescent rebel, Han Seung-Hee descopera o realitate care ii va pune la grea incercare planul dar si dorinta de a-l integra pe Geu Roo in familia tatalui sau si a pleca linistita spre o alta lume. Presata de putinul timp pe care il mai are de trait, stresata de atitudinea razboinica a fiului ei si de situatia precara a familiei fostului sau iubit, Han Seung-Hee pune la cale un plan prin care sa-l apropie pe fiu de tata si in acelasi timp sa fie acceptat si de sotia acestuia si fiica lor. Va functiona oare planul ei?

Mama secventa 3Episod dupa episod vom descoperi puterea dragostei unei mame, devotamentul, determinarea si curajul de a spune chiar si mortii… nu pot muri acum, mai am de rezolvat situatia fiului meu… Premiata in 2014 la MBC Drama Awards cu premiul de Cea mai buna actrita si in 2015 cu acelasi premiu la Baeksang Arts Awards, actrita Song Yoon-A (cunoscuta din rolul din “Hotelier”) da viata unui personaj cerebral, hotarat si tenace, un exemplu pentru modul in care incearca sa faca fata singura verdictului nemilos si realitatii crude a situatiei in care se afla ea si fiul ei. Chiar daca toata viata a trebuit sa se descurce singura, acum, catre sfarsitul vietii sale, un ajutor neasteptat apare in calea celor doi eroi, mama si fiu, Koo Ji-Sub (Hong Jong-Hyun) proprietarul si colocatarul artistei la atelier. Tanarul si talentatul fotograf se indragosteste, pe nesimtite, de frumoasa mama si reuseste sa-i fie acesteia prieten, confident, sprijin si … un tata pentru Geu Roo. Sa fie oare, tanarul si inimosul Ji-Sub darul pe care viata i-l daruieste singuraticei Han Seung-Hee ca recompensa pentru destinul ei atat de crud?
Cu siguranta vom auzi in viitor numele Yoon Chan-Young , copilul care interpreteaza, cu talent, personajului Han Geu-Roo, si care a fost recompensat si el la MBC Drama Awards 2014 cu distinctia Cel mai bun actor copil. Marcat de faptul ca nu are tata, maturizat inainte de vreme de viata grea dusa alaturi de mama sa, Geu-Roo reuseste sa depaseasca durerea abandonarii sale de catre un tata slab si interesat doar de familia lui actuala, incapabil sa-si Mama secventa 2asume responsabilitatea unui copil avut la tinerete. Alegerea lui Geu-Roo pentru barbatul caruia sa o incredinteze pe mama sa si propriul viitor este un examen de maturitate, intelepciune si nu in ultimul rand, de iubire pentru tatal care l-a abandonat … de 2 ori.
Impresionant este si pesonajul Seo Ji-Eun , sotia lui Moon Tae-Joo, interpretat de actrita Moon Jeong-Hee si care sufera o transformare radicala sub influenta prietenei sale Stella Han. In ciuda legaturii lor nefericite, legatura de prietenie este cea care va invinge prejudecatile, barfele, gelozia si razbunarea.
Fara a avea nimic spectaculos, supranatural sau fantastic, serialul este o poveste despre viata, alegeri, hotarare, responsabilitate, determinare, o lectie de abordare si acceptare a unei boli nemiloase dar mai ales o poveste de iubire, acea iubire care… toate le iarta, toate le intelege … si care nu moare niciodata! Cu un rating mediu de 15 % al celor 24 de episoade, nimeni nu poate spune ca melodramele nu prind in Coreea anului 2014 ! Vizionare placuta !

 

Prezentare realizata de poet24 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 ⁄ 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.