Tentativa esuata de atentat la viata regelui Daeso duce la o rasturnare a intregii situatii. Regele Yuri, care se pregatea de lupta, mizand pe haosul provocat de ipotetica disparitie a dusmanului de moarte, se vede prins in capcana. Ajuns din nou in menghina regelui Daeso, pe de o parte, si a Sfatului, pe de alta parte, acesta trebuie sa aleaga: fie ataca cu putinele trupe Buyeo, riscand un lamentabil esec si inrobirea pe vecie sau chiar disparitia Goguryeo, fie il preda pe fiul lui, printul Haemyeong, regelui Daeso, in schimbul retragerii trupelor inamice din tara. Pe acest fond, Printul Haemyeong ia decizia de a se duce la Palat, expunandu-se si riscand sa fie arestat si predat de catre Sfat lui Daeso, ceea ce din nou ar fi compromis pozitia lui Yuri.

In aceasta situatie dificila, Haemyeong alege sa se predea de buna voie regelui Daeso. Adeptii sai, in frunte cu Muhyul si Hye Ap, pun la cale eliberarea acestuia din captivitatea garnizoanei unde a fost retinut de Garda Palatului controlata de fiul adoptiv al lui Sangga, Seful Sfatului. Lipsit de sprijinul triburilor in vederea unei ofensive, regele Yuri incearca sa-si depaseasca slabiciunile care l-au tradat in atatea randuri si sa ia singura decizie pe care sufletul i-o permitea. Toate drumurile, insa, vor duce spre Daeso, si vor fi inlesnite de siretul Lord al fortaretei Jolbon, numit in functie chiar de catre Yuri in detrimentul fiului sau, Printul Haemyeong.

Rasturnari de situatii cu totul neasteptate, o schimbare de decor, un salt in timp si noi personaje care ajung sa-si joace rolul implinesc inca un episod senzational din acest serial.

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA 

4 Comments

  1. va rog mult faceti traduceri mai multe pt kingdom of the wind ca sunt 36 episoade si voi, stiu ca e greu, ati facut numai 7 pls.

  2. va felicit din suflet pt ceea ce faceti la asiacinefil. Este un serial care bate multe filme americane. Va sunt profund recunoscator pt munca depusa. Efectiv il urmaresc cu sufletul la gura. Fratilor vine valul din rasarit. Tineti-va bine.

  3. imi place la nebunie serialu dar numi place ca dati cu tirita subtrtrarile datile toate ca sa pot vedea in continuare serialu asa stau pina apare si celalate sub de la 8 pina la 36 sint nebunit dupa serilele istorice

  4. fie-va mila de noi si nu ne tineti in suspans ci dati cu sub la ep 13,14,15, etc. sau cel putin la un pachet. Mai semnalati si alte filme de acest gen pt a descoperi aceasta lume a Orientului Indepartat nu doar America.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>