Pentru a preintampina o noua invadare a Goguryeo de catre Buyeo, Muhyul decide ca este vitala patrunderea in Buyeo si atacarea prin surprindere a taberei inamice, care s-a pus deja in miscare in frunte cu Saggu si Dojin. Insa in pragul bataliei, regele Yuri se trezeste parasit de catre aliatul Xin, care nu mai ajunge si, mai mult, se alatura regelui Daeso. In fata situatiei dificile, Muhyul decide sa poarte o batalie cruciala, care ar fi putut decide soarta razboiului. Datorita carelor de lupta folosite de Buyeo, oastea lui Muhyul este macelarita, iar soarta Goguryeo-ului pare pecetluita. Mai mult decat atat, Sfatul, care nu a participat la aceasta batalie, cauta orice mijloace pentru a incheia pace cu Daeso si a-l preda pe Muhyul pe mana inamicilor. Pe acest fond, Mahwang se decide sa aduca provizii regelui Yuri, insa cum Yeon afla despre un plan malefic pus la cale de Baegeuk, va merge si ea pe front, pentru a-i fi alaturi lui Muhyul.

Inca un episod exceptional, cu foarte multa tensiune, care aduce unele clarificari si care pregateste calea catre infruntarea suprema dintre Muhyul si Dojin.

SUBTITRAREA IN LIMBA ROMANA

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>