In episodul 2, regele Yuri descopera un lucru teribil: fiul sau nou nascut va fi cel care va duce la distrugerea regatului Goguryeo, peste ani. Pentru a se evita acest lucru, fiul cerului, cum era supranumit regele Yuri, este nevoit, la prevestirea marii vrajitoare a palatului, sa-si sacrifice fiul. In acelasi timp, aspiratiile vechilor rivali, capeteniile de clan, dupa o incercare esuata de preluare a puterii, sunt reduse la tacere de interventia lui Yuri si a mostenitorului tronului. Dar acestia, in frunte cu „inteleptul” lor mai mare, Sangganim, asteapta momentul prielnic sa se razbune pentru umilinta suferita. Iar prima ocazie care li se iveste este acest incident de la altar, unde vrajitoarea palatului este gasita moarta. Sangganim pune la cale un plan diabolic, in care incearca sa induca poporului ideea ca marea vrajitoare ar fi fost ucisa de regele Yuri. Ideea unui rege compromis in fata poporului nu poate lucra decat in favoarea uneltirilor sale. Cand acesta urma a ajunge suficient de slab si de lipsit de sustinerea poporului, o revolta ar fi fost mult mai lesne de instrumentat din umbra.

Dar acest al doilea episod aduce si o serie de rasturnari de situatii spectaculoase, personaje noi si o dezvoltare a subiectului care promite multe pentru episoadele ce vor urma.

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

 

 

 

1 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>