Multe lucruri neprevazute duc acest episod 18 la rezolvari cruciale, anuntand un episod 19 in care noi intrigi trebuie sa intre in joc. La fel de simplu, serialul s-ar fi putut opri la acest episod, asadar importanta lui in aducerea de lamuriri se subintelege. Epidemia declansata de complotisti afecteaza foarte grav populatia capitalei. Doctorii de la palat, in care regele Yuri si-a pus toate sperantele, nu reusesc sa gaseasca antidotul, in timp ce oamenii mor pe capete. Muhyul, in stare de soc dupa evenimentele din episodul anterior, reapare, dupa ce a disparut brusc si vrea sa plece cu Yeon departe de Gungnae. Insa aceasta nu isi poate abandona pacientii, mai ales in aceste momente. Descoperindu-se sursa imbolnavirii, Yeon ajunge la concluzia ca singurul antidot disponibil se afla in Buyeo. Fara sa spuna nimanui nimic, Muhyul se aventureaza in vizuina Umbrelor Negre, fura antidotul insa este ajuns din urma de oamenii Sefului Sfetnicilor.

O infruntare cu scantei are loc din nou intre regele Yuri si complotistii din Sfat, care il preseaza intr-un mod plin de neliniste sa le spuna adevarul legat de cel de-al treilea print. Evenimente neprevazute, insa, il impiedica pe Yuri sa de-a o riposta pe masurã arogantului Baegeduk, astfel ca asistam la o noua amanare. Si tot acum frustrarea lui Dojin atinge apogeul, acest episod punand cireasa pe tort, aducandu-l pe acesta in ipostaza de a constientiza adevarul pe care nu vroia sa-l vada. Un episod ce nu trebuie scapat, deoarece aduce multe rezolvari.

SUBTITRAREA IN LIMBA ROMANA

 

8 Comments

 1. Multumesc pentru serial.
  Doar un remark,subtitrarea la episodul 18 nu se poate descarca.
  La actinarea iconului „Download” revine la „Home page”.

  Multumesc!

 2. este cel mai tare serial care4 l-am vizionat.Pt prima oara impreuna cu nevastamea,ma omoara daca nu fac rost de celelalte subtitrari.Ajutati un viitor condamnat la moarte.MULTUMESC

 3. un serial de nota 10 , multumim pentru subtitrari si ne iertati ca suntem nerabdatori sa dowloadam urmatoarea subtitrare dar stiti si voi cum stam (ca pe ace sa vedem continuarea)

 4. Recunoasterea oficiala a lui Muhyul ca print,aduce dupa sine alte intrigi ,alterazbunari….//Promisiunea facuta in fata sfatului il va face pe printul Muhyul sa fie demn de titlul care-are?
  Astepta-m sa vedem ce ne dezvaluie celelalte ep-de.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>