Jeju Island Gtaby posibilii protagonistiDupa ce am sarit in sus de bucurie citind de vestea distribuirii lui Cha Tae Hyun intr-un serial, se pare ca mai exista un alt motiv de bucurie: Kim Woo Bin si Kang So Ra intr-un nou serial ! Este vorba de noua k-drama in care surorile Hong se vor ocupa de scenariu, si regizor va fi genialul Park Hong Kyun. Park Hong Kyun s-a ocupat in trecut de magnificul serial “The Great Queen Seondeok” din 2009, “The Greatest Love” din 2011 si de caraghioasa comedie romantica “Best Love” din 2006.

Reprezentantii ambelor staruri au confirmat ca au primit ofertele desi inca nu au fost luate decizii favorabile. Serialul va fi filmat in insula Jeju, unde cele doua personaje principale se muta pentru a incepe vieti noi, departe de orasele agitate. Surorile Hong au planuit initial ca urmatorul scenariu la care vor lucra sa fie unul in care sa aiba loc o calatorie in timp, in perioada ocupatiei, dar s-au razgandit complet luna trecuta si au ales acest concept de comedie romantica din timpurile noastre.

Pentru ca surorile Hong au obiceiul de a lansa carierele unor tineri actori (Lee Da Hee, Han Ye Seul, Kang Ji Hwan) si revitaliza carierele unor actori deja experimentati (Cha Seung Won, So Ji Sub), exista mereu un interes fata de distributie. Kim Woo Bin si Kang So Ra au devenit deja tinere staruri ale generatiilor lor, insa daca avem un scenariu bun, sunt sigura ca vor face fata cu brio. Si…ar arata si bine impreuna, intr-un serial.

Kim Woo Bin nu si-a inceput cariera de mult timp insa o consolideaza pas cu pas, rol dupa rol. Desi a inceput ca model, a jucat un rol secundar in “White Christmas” in 2011, apoi in “Vampire Idol” care din pacate nu a fost un mare succes, insa aici se imprieteneste cu alte tinere sperante cu care va mai colabora. Dupa comedia romantica “A Gentleman’s Dignity” si “To The Beautiful You”, Kim Woo Bin face o alegere geniala si semneaza pentru “School 2013” unde se reintalneste cu cativa din cei cu care a lucrat la “Vampire Idol”. Serialul “Heirs” este o alta alegere inteleapta a actorului si managementului care se ocupa de cariera lui.

Kang So Ra se face remarcata in blockbuster-ul “Sunny” din 2009 dupa ce a jucat tot in 2009 alaturi de adolescentinul Yoo Seung Ho. “Dream High 2” o face una din preferatele adolescentilor si mai tarziu apare in diferite programe de divertisment. In 2014 joaca in “Misaeng”, fenomenul cultural al televiziunilor prin cablu, avand un rating de 8,4%, enorm pentru un serial difuzat la o televiziune prin cablu.

“Jeju Island Gatsby” va fi difuzat dupa incheierea “Angry Mom”, in fiecare zi de miercuri si joi, la MBC. Premiera va avea loc in luna mai.

(Sursa: My Daily)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 ⁄ 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.