inc23Episodul 23– Instrument de plata dupa legile divine

Se schimba ocupantii scaunelor: din acuzat Lee Cha Don devine acuzator. Din plin succes, alesul cetatenilor pacaliti, Ji Se Gwang este coborat la nivelul pe care il merita, acela de criminal.
Cu ultimele ramasite ale unei memorii aflate in deriva, Bok Hwa Sool reuseste sa puna lucrurile la punct si sa intoarca armele indreptate impotriva lui Jae In si a lui Cha Don, ajutandu-i sa-si desavarseasca planul de demascare a adevaratilor criminali.
La noul interogatoriu Yoo Jae Guk marturiseste cine este adevaratul ucigas al lui Gwon Hyuk, asa ca in sfarsit se convinge si Gwon Jae Gyu pe cine ajuta in campanie. Escrocul isi schimba imediat marturia si este nevoie de o alta dovada.
Jeon Ji Hoo, logodnica lui Ji Se Gwang descopera in casa acestuia o chitanta cu depunerile dintr-un cont elvetian a fondurilor delapidate de la YSCU.
Dar cum sa creada ca persoana in care a avut cea mai mare incredere este de fapt un escroc, un impostor, care ani de zile si-a ascuns crimele sub falsa masca de procuror integru, incoruptibil?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 ⁄ 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.