inc22Episodul 22– Procesul

Cu diabolismul caracteristic, Ji Se Gwang reuseste sa-si duca planul pana la capat, acela de a-l incarcera pe Lee Cha Don pentru uciderea lui Gwon Hyuk, folosindu-se cu abilitate de un escroc, Yoo Jae Guk, care delapida fonduri de la YSCU.
Cha Don intra in inchisoare, caci numai asa va reusi sa adune probe si sa convinga martorii pentru redeschiderea procesului sau si sa demonteze pas cu pas, toata munca de procuror pe care a depus-o in ultimul sau caz Ji Se Gwang. Obstacolele fiind inlaturate, acesta se dedica carierei politice si ajutat de viitorul socru, este acceptat candidat la primaria din Seul.
Dar fiindca mutumita lui Gwon Jae Gyu ,YSCU a intrat in faliment, iar familia lui Jae In a pierdut aproape toate investitiile, aceasta se dedica cu trup si suflet operatiunii de anti-publicitate in campania lui Ji Se Gwang, incat acesta sfarseste prin a o admira pentru devotamentul pe care il poarta iubitului ei Cha Don.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 − 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.