inc15Episodul 15 – „Un vanator priceput nu vaneaza niciodata prada. Asteapta”

Angelina proaspat numita presedinta YSCU, organizeaza o masa de sarbatorire a afacerilor preluate de cvartet, caruia ar vrea sa-l prezinte pe avocatul reprezentant, in persoana lui Lee Cha Don. Petrecerea se strica pentru ca cei trei sunt asmutiti unul impotriva celuilalt, dar si din cauza mai vechilor animozitati de pe vremea cand erau colegi in procuratura. Cu dibacie, Cha Don seamana semintele discordiei intre cei patru, utilizand slabiciunea fiecaruia. Ei isi dau seama de incercarea de surpare a increderii si isi iau masuri de precautie. Gwon Jae Gyu stabileste o alianta cu Bok Hwa Sool, interesele lor fiind sustinute de o eventuala casatorie a fiului sau Gwon Hyuk cu Jae In.
Principalul atú al lui Lee Kang Seok, este acela ca isi cunoaste foarte bine adversarii, in timp ce identitatea sa actuala le este inca ascunsa acestora.
Expert in a urzi planuri, Ji Se Gwang pune la cale acuzarea de ucidere a lui Hwang Jang Shik in carca lui Kang Seok, cu scopul declarat de a-l nimici, dar si de a-l scoate din barlog. Concentrata, mintea acestuia functioneaza la cote inalte, dar cum va dejuca acest lucru istetul Kang Seok, ramane sa savuram.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 ⁄ 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.