inc14Episodul 14 – Actorul si salbaticii

Ca sa puna mana pe bani, au fabricat un impostor cu acte in regula si cu testul ADN masluit. Dar la depunerea actelor, reporterul Go si Ji Se Gwang se trezesc cu o gramada de indivizi care se pretind a fi Lee Kang Seok. Sunt nevoiti sa astepte rezultatele unui nou test ADN, care de aceasta data, cu protejarea indentitatii, arata ca adevaratul mostenitor este in viata si ca poate sa-si ridice suma cuvenita. Ceea ce acesta si face, pacalind vigilenta cvartetului si lasand un mesaj cu conotatii biblice drept avertisment.
Bok Hwa Sool se confrunta cu o problema foarte serioasa, uitarea. Meticuloasa, ea isi inregistreaza convorbirile, tine si un jurnal cu principalele amanunte ale vietii cotidiene, insa este foarte ingrijorata. Jae In lupta cu dependenta de mama sa, de modul de gandire si actiunile acesteia, insa cum i-a recomandat Cha Don, isi doreste sa devina independenta. Ii este din ce in ce mai greu sa-si ascunda sentimentele fata de primul ei iubit pe care inca nu stie cum sa-l cucereasca, cu toata dieta pe care a tinut-o, din care cauza se afunda in alcool din ce in ce mai des. In spatele usii, Cha Don asculta marturisirea ei, miscat la culme.
In toata viata lui, Lee Kang Seok nu a adunat sustinatori sau prieteni apropiati. Dar acum, cu doua valize de bani, multumeste celor doi colaboratori, fostul sef de sectie Yang Goo Shik si secretarei Hong Ja Mong, incercand sa le spuna ca greul abia incepe, lupta si riscurile ii apartin, iar ei se pot retrage daca vor. Acestia ii raman fideli si planul sau debuteaza cu atacarea verigii celei mai slabe a cvartetului, cine alta decat Angelina?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
14 × 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.