Manata de o dorinta arzatoare de razbunare, Yi Nok il raneste pe ministrul de interne Hong Seo Hyun, dar nu reuseste sa-l omoare deoarece Hong Gil Dong intervine in ultimul moment. Pe neasteptate, ceata furiei se risipeste, iar biata fata realizeaza ca ar fi putut sa faca o greseala de neiertat. Pana la urma, lumea bolnava, dusmanul eroului nostru, este capabila sa atinga si sa influenteze orice suflet, chiar daca e nevinovat.

Lee Chang Hui realizeaza ca Hong Gil Dong nu este arma fatala pe care si-a imaginat-o, interpretand gestul eroului ca un semn de slabiciune. Fiul nu va fi capabil sa-si omoare tatal! Oare cine este capabil de o astfel de fapta? In timp ce Hong Gil Dong are grija de ranile tatalui sau, Yi Nok ajunge la sediul clanului Yongmun. Printul Lee Chang Hui este tot mai hotarat sa o protejeze pe fata de care se indragostise. In timp ce erau la mormantul bunicutului Heo in cimitirul talharilor ingrijit de maestrul lui Hong Gil Dong, Yi Nok afla ca tatal lordului Ryu Geun Chan doreste sa o intalneasca. Ea este singura ruda de sange si mostenitoarea averii familiei Ryu. Aceste elemente o tulbura pe Yi Nok care are nevoie de timp pentru a accepta si pentru a se obisnui cu ideea de a fi o printesa.
Relatia dintre talharul Hong Gil Dong si ministrul de interne Hong Seo Hyun, nu poate deveni una normala oricat de mult si-ar dori cei doi. In lumea lui Seo Hyun, un copil nelegitim este in cel mai rau caz o povara, dar in acest caz, Hong Gil Dong devine o sursa de nefericire. Eroul nostru nu intelege de ce tatal sau este atat de loial unui rege care s-a dovedit a fi un tiran si un om fara inima, un lider al carui tron a fost construit peste trupurile unor oameni nevinovati.
Aceasta discutie va fi inceputul sfarsitului pentru lumea lui Lee Kwang Whe, regele nebun, deoarece singurul sau sustinator va decide sa faca un pas decisiv si surprinzator.

Prezentare realizata de ionicar © www.asiacinefil.com

 

 

 

 

1 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>