Insertiile unor elemente moderne reprezinta sarea si piperul acestui serial deosebit de antrenant. Ochelari de soare, ritmuri hip-hop, tehnici medicale. Pana la urma, daca in dragoste si in razboi, cam totul este permis, de ce intr-o k-drama sa nu se aplice si acest principiu?
Semnificatia ochelarilor de soare este una simpla. La inceput pare a fi un accesoriu desprins parca din aventurile capitanului Hatteras, nevoit sa caute o protectie impotriva mirajului optic sau a degradarii perceptiei vizuale. Pentru dagralasa Yi Nok este o metoda sigura si naturala de transformare. O metamorfoza spre inceputuri. Fara sa vrea, Hong Gil Dong devine psihoterapeut… Pana la urma cel mai puternic simbol va ramane acest „I love you!”. O expresie care intrece pana si celebrul Golden Jubilee!
Yi Nok este acceptata in tabara haiducilor, semn ca rolul ei in recuperarea sabiei regale a fost unul hotarator. E momentul unei schimbari, mai precis de adaptare la o viata de fugar. Vointa unei femei este un factor care nu poate fi ignorat. Acest fapt va fi constientizat de catre Hong Gil Dong, care reuseste in multe situatii sa evite o implicare directa a fetei. Asa cum stelele se insotesc in fiecare noapte pe bolta cereasca, in chip asemanator destinele celor doi se vor impleti intr-un dans nemaivazut de lumina si culoare.
Testul Sa Yin a fost trecut, asta inseamna ca haiducii devin o arma eficienta pentru Lee Chang Hui, care, desi detine resurse importante, nu reuseste sa infranga atat de evident fortele guvernamentale. Din aceasta cauza si spre uimirea apropiatilor sai, Lee Chang Hui ofera suport militar si logistic unui grup considerat ca fiind de cea mai joasa speta.
Batalia pentru o societate potrivita nu s-a terminat. Hong Gil Dong nu va ramane indiferent la influentele negative ale unui grup de negustori din China. Acesti oameni fara suflet doresc sa se imbogateasca prin orice mijloace, propagand o plaga nemaintalnita in peninsula. Lucru de neacceptat pentru eroul nostru.

Prezentare realizata de ionicar © www.asiacinefil.com

1 Comments

  1. Ionicar, ai un stil extraordinar de a scrie rezumate, captivant si colorat. Desi stiu aproape pe de rost actiunea serialului, pentru mine a-ti citi prezentarile reprezinta o adevarata delectare. Multumesc pentru timpul pierdut pentru ni le pune la dispozitie !

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>