Casatoria Printului Mostenitor cu Eun Go o face pe Regina sa promita razbunare. Gye Baek, cuprins de diperare, ii propune lui Eun Go sa fuga impreuna. Statutul si functia nu sunt importante pentru el, singurul lucru pe care si-l doreste e Eun Go, insa din nou se loveste de un refuz. Regele porunceste din nou arestarea lui Eun Go. De aceasta data si Ui Ja e pregatit sa renunte la tot pentru femeia pe care o iubeste. Vorbele lui Eun Go: „Tu, Gye Baek, aparţii poporului, Baekje-ului” se pare ca ii vor ramane intiparite adanc in minte, si odata cu trecerea anilor Generalul Gye Baek incearca sa gaseasca calea spre inima poporului Baekje si implinirea visului sau ascuns.
Desi au trecut 7 ani apele la Curtea Regala nu s-au linistit. Ui Ja priveste cu teama si cu invidie noile reusite ale lui Gye Baek. Forta militara a regatului Silla e pe cale să cedeze, 7 ani de confruntări…. Un soare apune la Curtea Regala si altul nou e pe cale să răsară, si odata cu acesta, un nou plan de razbunare.

Prezentarea: Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
14 × 30 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.