Four Sisters episodul 4Tocmai cand Young Hoon se hotaraste sa dea inimii castig de cauza si sa-i spuna lui Yu Jin ca o iubeste, aceasta ii aduce la cunostinta hotararea de a renunta la el. Jun Ha, viitorul sot harazit de parintii lui Yu Jin se dovedeste a nu fi un necunoscut ci un barbat intalnit intamplator de 3 ori. Dr. Min ii propune dr.Jung sa faca schimb de pacienti in secret. Dr Jung isi aminteste cum cu ani in urma i-a promis lui Young Hoon ca-i opereaza mama, dar la insistentele dr.Min l-a operat pe pacientul acestuia. Remuscarile il macina, n-ar vrea sa se intample la fel si cu actuala pacienta care are si ea un copil.

Printre colegii invitati la cina de catre logodnicul lui Yu Mi se numara si Han Tae Suhk, fostul ei iubit. Se poarta discutii aluzive, si ceea ce trebuia sa fie o masa prieteneasca se termina prost. Nici excursia in care merg Hye Jung, Young Hoon, Yu Mi si Jun Ha nu-si atinge scopul de a-i apropia pe viitorii soti. Young Ha , indemnat de Hye Jung, isi depaseste temerile si ii marturiseste dragostea lui Yu Jin. Ingenua Yu Sun este perseverenta, dar profesorul Kim, afectat inca de moartea sotiei, tinand cont de relatia profesor – elev si faptul ca e un barbat responsabil il face sa ii impuna o anumita distanta.

Prezentarea: kira – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>