Patru staruri coreene care starnesc palpitatii in randul fanilor din intreaga Asie – Lee Byeong-Heon, Jang Dong-gun, Song Seung-heon si Won Bin – au fermecat 70.000 de fani japonezi ce s-au adunat pe Tokyo Drome la sfarsitul anului trecut la festivalul Hallyu organizat anual in Japonia. A fost pentru prima oara cand cele 4 vedete au urcat pe aceeasi scena intr-un eveniment promotional. Debutul evenimentului a intarziat cu 30 de minute deoarece Lee Byeong-Heon trebuia sa participe la filmarile pentru ultimul episod al serialului la care a lucrat. Spre deosebire de ceilalti 3, acesta a plecat doar a doua zi cu avionul din Coreea spre Japonia. Politicos si fara falsa modestie, acesta s-a scuzat in fata fanilor spunand: „Sunt intr-o dispozitie aproape suprarealista. Sunt epuizat din cauza lipsei de somn, insa am fost trezit de uralele voastre.” A fost prima aparitie publica a lui Lee Byeong-Heon dupa scandalul in care a fost implicat alaturi de o fosta prietena a lui, care l-a acuzat, nefondat, de faptul ca ar fi abuzat de ea. Nu a facut nici un comentariu direct legat de acel scandal, insa a dat de inteles ca a trecut prin momente dificile: „Mi-a fost greu, atat fizic cat si mental, insa intalnirea cu voi intotdeauna ma revigoreaza”.

In ce il priveste pe Jang Dong-gun, acesta si-a salutat fanii in japoneza, starnind un val tumultos de aplauze. A surprins pe toata lumea in momentul in care a cantat la tobe. Cunoscut ca un fan avid de baseball si ca membru al unei echipe de baseball de amatori din lumea show-biz-ului, Jang a spus: „Visul meu e sa joc pe Tokyo Drome. Sunt aruncator in echipa mea”. Raspunzand remarcilor lui Jang, Song Seung-heon, vedeta din serialul de televiziune „Autumn in my Heart” spunea, cu umor, ca-si doreste sa devina baiatul de mingi al lui Jang, daca acesta ar fi ajuns intr-o zi sa joace pe Tokyo Drome. La randul lui, Won Bin, starul din premiatul „Mother” s-a declarat extrem de incantat pentru posibilitatea de a se intalni fata in fata cu fanii japonezi ai filmului coreean. „Abia am dormit azi noapte gandindu-ma ca va voi intalni. Vreau sa raman cu amintiri frumoase alaturi de voi”, a spus, curtenitor, acesta.

Vedetele si-au prezentat fanilor ultimele lor filme si seriale si au luat parte la diverse evenimente (sesiune de autografe, interviuri, conferinta de presa, vanzarede obiecte promotionale etc) alaturi de acestia. Toata lumea a fost multumita, plecand acasa cu gandul deja la festivalul care va avea loc la sfarsitul lui 2010.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 × 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.