Dong Yi reuseste sa iasa din sala arhivelor in ultima clipa, dar e vazuta de o multime de eunuci de soldati din garda regala. Pe urmele ei sunt ucigasii nemilosi trimisi de fratele noii regine, profesionisti ai crimei, decisi sa termine cu ea pe loc, dar care se furiseaza nevazuti de cei prezenti. Cu numele tatalui si fratelui ei pe buze, fata reuseste sa scape de urmaritori si sa ajunga la casa inspectorului sef, care era prietenul din copilarie al comandantului Suh. Acesta e decis sa o ajute, insa ucigasii ajung la casa lui si macelaresc fara mila pe toata lumea. Inspectorul sef retine urmaritorii, ca fata sa poata fugi cu dovezile, desi are sanse putine sa scape fiind grav ranita, dar asta il costa viata.

A doua zi , cand comandantul Suh si Dae Soo se intorc din calatorie, gasesc doar morti si fata disparuta. La palat, doamna Choi si investigatoarele descriu ca necunoscuti au perchezitionat camerele fetelor si ca Dong Yi a fost vazuta ultima data in drum spre sala arhivelor. In acest timp, la urechea regelui ajunge o varianta distorsionata a celor intamplate, si Dong Yi e facuta vinovata de tot ce s-a intamplat si de complot impotriva reginei. Urmeaza represaliile. Va crede regele ca mica lui Poongsang e o tradatoare ?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 × 4 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.