Lee Seung-gi in plin scandalDin aceasta categorie va prezentam astazi o stire ce a circulat zilele trecute pe anumite site-uri din Coreea de Sud, conform carora, actorul Lee Seung Gi ar avea un copil impreuna cu o fosta stilista, si ca aceasta ar creste copilul, in secret. Dupa ce nenumarate articole au dezvaluit recent relatia adultera dintre actrita Kim Min Hee si regizorul Hong Sang-soo, multi internauti au inceput sa se intrebe daca zvonurile legate de Lee Seung Gi nu au un sambure de adevar in ele.

Conform site-ului Koreaboo, ziarul de cancan din Coreea, deja celebrul Dispatch, a raspuns cu privire la ultimele zvonuri despre actor si fosta stilista, declarand ca este adevarat ca circula un zvon despre cei doi, dar ca „este complet fals. Zvonul asta a aparut si s-a propagat cu o foarte mare repeziciune, si sinceri sa fim, in acest moment nu avem mijloacele necesare pentru a cerceta acest subiect. Ce am putut face pentru moment a fost sa verificam daca a existat o astfel de stilista in echipa ce s-a ocupat de actorul Lee Seung Gi si am aflat ca nu. Nu mai credeti in toate zvonurile care apar, exista zvonuri care se adeveresc a fi reale, dar majoritatea sunt pura fictiune.”

Cand pana si Dispatch iti spune ca nu e adevarat… ). Interesant este faptul ca Dispatch a ramas fara mijloace pentru a investiga si acest caz, ceea ce inseamna ca „ziaristii” de cancan sunt deja pe urmele altor artisti, pentru a distruge si alte nume si cariere, probabil, Dispatch fiind ziarul principal de cancan din Coreea de Sud, de care toate vedetele se tem.

Despre actrita Kim Min Hee si relatia sa cu regizorul Hong Sang-soo care este mai mare decat aceasta cu 20 de ani s-a scris in urma cu cateva zile, spunandu-se ca regizorul si-a parasit sotia de noua luni. Kim Min Hee si-a facut debutul in industrie cu un serial pentru adolescenti in 1999, jucand apoi in mai multe filme si seriale, cel mai recent film fiind „The Handmaiden”. Hong Sang-soo a regizat nenumarate filme, acesta lucrand cu Kim Min Hee la „Right Now, Wrong Then”.

(Sursa: lollipop)

Articol realizat de chocolate_cleo asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
29 − 9 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.