dalja11Vizitata de mama si bunica pe neasteptate, simpatica Dal Ja stie pe unde sa scoata camasa, numai ca bunicii, cu nasul ei de detectiv, nu-i scapa nimic. Dupa ce curata urmele prezentei lui Kang Tae Bong, tanara rasufla usurata, dar nici prin cap nu-i trece ca niste dovezi de netagaduit au deconspirat-o deja. Plecarea brusca a rudelor sale nu-i da deloc de gandit, „copila” Oh e doar fericita ca a scapat ca prin urechile acului.
A doua zi, la firma, bucurii nesperate o asteapta pe Dal Ja. Afla din surse sigure ca e primita inapoi la fosta sa echipa. De fericire ca Divinitatea s-a milostivit de ea, nabadaioasa angajata comunica lui Gargamel, pe nerasuflate, tot ce avea pe suflet. Era doar ultima lor intrevedere, iar curajul ei… dadea pe-afara.
La departamentul „Difuzare”, petrecerea e pe cale sa inceapa: mese intinse cu multe bunatati, baloane, ghirlande… toate gata sa celebreze intoarcerea sa. Revederea cu directorul Nam si colegii e emotionanta, dar un pic cam de neinteles pentru vesela Dal Ja. Dar de ce-i par toti atat de infricosati ? Misterul avea sa i se dezvaluie in curand: nu scapase de Gargamel. Vrajitoarea ii era in continuare sef. Pe buna dreptate, viata ii pare tinerei a semeni unui „teren minat”. Nu doar Dal Ja are sentimentul acesta, ci si frumoasa ei prietena, Wee Seon Joo. Pusa la zid de noul manager, prezentatoarea emisiunii „Jurnalul de marca” se revolta, dar fara castig de cauza. Mai mult, afla cu surprindere ca, in propria emisiune, va trebui sa accepte sa fie eclipsata de o fatuca de 20 de ani, frumoasa, spontana si… cu relatii.
La restaurantul familiei lui Oh Dal Ja, tanarul de 27 de ani are surpriza sa fie insarcinat de bunica cu o noua indeletnicire, aceea de spion. Batrana intuieste ca in viata nepoatei sale exista un barbat si vrea sa-l descopere cu ajutorul angajatului sau. Planul nu e dus la bun sfarsit, intrucat aceasta afla foarte curand numele individului cu pricina. Papara pe care i-o da nepoatei nu-l lasa deloc rece pe barbatul cu care aceasta locuieste. Astfel, inteleapta bunica obtine ceea ce a urmarit: promisiunea de casatorie a tinerilor care, fortati de imprejurari, nu au curajul sa se opuna.
Totul graviteaza in jurul noului colocatar, iar Dal Ja simte din plin asta: absentele prelungite ale lui Tae Bong „de acasa”, un nume nou aflat pe buzele lui, fiorii care i se nasc mestingheriti in suflet.
Gelozie, neliniste, bucurie nestapanita… toate acestea inseamna dragoste ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 − 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.