beyond16Episodul 16 – CINE ALEGE SA POARTE COROANA IUBIRII, ISI VA LIMPEZI SUFLETUL
In sfarsit, visul logodnicului disparut se realizeaza si lumea toata afla despre afacerile necurate ale lui Han Tae Oh. Chiar daca probele adunate de el nu au fost de folos, Se Ro a reusit prin mijloace proprii sa dezvaluie inteligent adevarul. Familia se destrama. Oricum nu era decat multa suferinta in traiul lor aparent indestulat. Se Ro a scos-o pe Young Won din infern, ferind-o de propriul sau infern si iubind-o pentru toata puritatea ei nealterata, fiind gata de orice sacrificiu pentru a o vedea fericita. Ii este recunoscator lui Woo Jin ca a invatat-o sa iubeasca, putand sa o salveze astfel din acel mediu familial viciat.
Kang Jae stie cat sunt de periculosi oamenii pe care ii serveste, se simte si este incoltit, impartit intre sentimente, lacomie si ambitie, mutilat de singuratatea interioara. Pentru el, o oaza de lumina este revenirea Jae In-ei in viata lui. Pacat ca nu va sti niciodata ce comoara a lasat in urma sa si cum i-ar fi stat sau ce ar fi putut sa faca in postura de parinte.
Peste noaptea petrecuta in Gangwon se lasa iar intunericul despartirii. Se Ro o protejeaza din nou de el insusi pe Young Won. Apoi, nu se mai stie pe unde a curs candva Rubiconul, acel rau fara intoarcere, s-a preschimbat in iubire. Tragedia cazuta candva peste seara glamour i-a trecut „impreuna” peste apa timpului, rupta atunci. Ca sa se iubeasca si sa se ierte unul pe celalalt.

Prezentarea: otilia_tec – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 ⁄ 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.