In tabara de pe muntele Worak, Te-ha, De-gil, tovarasii lui si On-yon gasesc clipe de ragaz, ca oaspetii ai ursuzului Jak-gwi, fiecare petrecandu-si timpul in felul lui specific. Han-som o ia razna la auzul rasetelor de femeie, generalul Choi isi lustruieste armasi incearaca sa dea sfatur bune amicilor, De-gil viseaza cu ochii deschisi sau sufera crunt vazand-o pe On-yon, in timp ce Sol-hwa incearca cu disperare sa ii atraga atentia. Te-ha isi exprima dorinta ca succesorul regal sa devina un om care sa poata duce mai departe idealurile tatalui sau mort, si de aceea On-yon il indeamna sa ii povesteasca despre trecut si anii petrecuti in Qing, fiindca numai asa il va putea educa in acest spirit pe tanarul printisor. Te-ha asterne pe hartie planurile minunate ale prietenului sau pierdut cu nostalgie si emotie, ca sa fie de invatatura fiului acestuia, insa ragazul pe care si-l permite nu dureaza mult. Vrea sa porneasca pe nesimtite sa il caute pe eruditul Jo si sa ceara indurare pentru succesorul regal, de la printul mostenitor. De-gil il simte insa si cum nici el nu mai suporta apropierea de On-yon, se decide sa il insoteasca.

Si atunci, pe carari de noapte, cei doi rivali pornesc pe un drum primejdios, nestiind ca merg in intampinarea unor dusmani gata de orice, dar nici ca lasa in urma lor, foarte aproape, oameni ce ii supravegheza si au ganduri ascunse si nu total prietenoase.

Prezentare realizata de maman_12003

1 Comments

Post your comment

Solve : *
26 + 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.