Brain.E05Infumuratul-autosuficientul-orgoliosul doctor Lee Ganghun incepe a-si experimenta propiile tratamente. Umilit in direct la raportul de activitate al medicilor in legatura cu operatia lui Kim Jaemin, profesorul Ko Jehak isi varsa toata obida pe ucenicul sau, aplicandu-i exact aceleasi tratamente pe care chirurgul le-a prescris rezidentei Yun: ii desconsidera munca si eforturile istovitoare de-a-l multumi. Dorinta lui de parvenire il face sa-si cedeze munca sa si pe a medicului Seungman, pentru “slava” profesionala a doctorului Ko Jehak. Sacrificiul se dovedeste inutil. Concursul pentru numirea noului profesor asistent, urmarit cu sufletl la gura de toata lumea, are rezultate greu de acceptat. Bomba cade impreuna cu certificatul de acceptare a lui Seo Junseok la Universitatea Standford, dupa ce acesta sarbatorise, la propriu, cu rezidentii sai, respingerea candidaturii.
Acum situatia devine stupida… Junseok cel acceptat la Standford e numit profesor asistent si la neurochirurgia spitalului universitar Chunha. Ganghun e stupefiat si ar dori explicatii din partea profesorului Ko. Presupunerile nedovedite, distrug din nou increderea in oameni si declanseaza furia. Nestatornicia laudatorilor de ieri e o rana in plus iar “aripile” promise de Yujin par a fi greu de castigat prin eforturi proprii.
Umilintele vin una dupa alta. Yujin evalueeaza corect situatia zilei:Ganghun a pierdut postul de profesor asistent si a fost umilit in public pentru o datorie a mamei sale. Ce nu stie, este ca doctorul mai are si alte datorii si mai urmeaza si alte lovituri.
Un singur lucru se clarifica in nebuna ce-a cuprins corpul medical… pentru Lee Ganghun a devenit clar motivul pentru care-a pierdut postul si marea slabiciune a rivalului norocos Seo Junseok: doctorita Yun Jihye care intr-un fel, i se aseamana…. si ziua ei a fost un cosmar al erorilor.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 − 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.