Brain.E04Aluzia fina a lui Ganghun isi atinge scopul si se pare ca profesorul Ko Jehak va fi vedeta de televiziune, fireste, la dorinta expresa a pacientului Kim Jaemin, impresionat de cariera noului medic. Sa fie oare decizia corecta si pentru binele pacientului? Pe cai la fel de subtile, se pare ca zglobia doctorita Jihye va avea influienta asupra plecarii doctorului Seo in SUA si va inrautati relatiile dintrei cei trei, in timp ce rasfatata Yumi a pacientului VIP are ca tema de casa trezirea interesului lui Ganghun.
Cu tot corpul medical de neurochirurgie in asistenta, profesorul Ko risca, provocand o criza de epilepsie pacientului si doar deciziile calme ale lui Ganghun- la rememorarea lectiei profesorului Kim Sangcheol- reusesc sa ascunda mana tremuranda a maestrului si sa salveze viata pacientului. In loc de multumiri pentru rezolvarea crizei, Ganghun are parte de o surpriza teribila…trezindu-se tap ispasitor pentru toata situatia, data la iveala de sotia pacientului; doar ca doctorul nu stie asta si ochii sai fulgera spre doctorinta Yun. Mai rau sau poate, spre bine, primeste aprobarea sa publice sub numele sau lucrarea pe care-o face pentru Ko Jehak, doar ca nu e o favoare, ci o pedeapsa caci trebuie sa faca o lucrare mai buna pentru ca seful sau sa-si-o asume.Frustrarea sa nu mai are limite manifestandu-se asupra tuturor. Si situatia se va complica in plan personal… caci sora sa incepe sa lucreze la cantina spitalului, unde fura inima rezidentului Yeo Bonggu.
Bagareata Yun Jihye reuseste sa mai afle ceva…de ce efectele secundare de regresie mentala ale pacientului Donghwa persista. Trauma din copilarie e direct legata de asemanarea asistentei sefe cu ceneva foarte important din copilaria aspirantului la medicina. Descoperirea va deveni leacul tanarului.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 × 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.