Brain.E14Un denunt anonim la comisia de etica si toata echipa medicala are acum o problema de rezlovat. Impulsiv ca de obicei, Ganhun se grabeste cu acuzatiile asupra asistentului profesor, Seo Junseok, caruia i se trezesc suspiciunile si le confirma intr-o discutie cu profesorul Ko Jehak. Pentru acesta consecintele nu conteaza iar daca nu poate iesi in evidenta facand ceva remarcabil, macar sa distruga ce-au facut altii.
In saloane, departe de viata secreta a medicilor, pacientii plini de sperante, savureaza o noua zi insorita. Furtuna sta insa la colt si-i pandeste deopotriva pe medici si subiectii muncii lor.
Pentru pacienti, ziua insorita s-a stins, o data cu Kim Sunim, care-a plecat impacata, inconjurata de halatele albe ale colegilor fiului sau, si mangaiata de mainile tremurande ale copiilor de care era atat de mandra. Zborul sufletului mamei Sunim e compensat de nasterea micutului “vigoare” care nu si-a mai lasat mama sa plece din spital. Si amnezicul profesor Kim Sinu isi ia larevedere lasandu-i lui Ganhun o dovada clara a rarelor sale momente de luciditate.
Furtuna insa abia se dezlantuie pentru centrul de cercetare. Incapatanarea lui Ganhun isi arata putredele roade, dand apa la moara invidiei profesorului Ko. Comisia de etica medicala nu vrea sa stie de implicari personale si insusi faptul ca sunt interogati il irita la culme pe profesorul Kim care izbucneste furios, isi recunoaste grseala de-a fi cedat emotiilor unui coleg si (dezamagit si de gravele efecte secundare ale medicamentului) declara ca suspenda proiectul. Ce se intampla in mintea profesorului? Criza de neputinta il poarta printr-un tunel tenebros catre vremuri de mult ingropate in strafundul constiintei sale, care acum, pare ca-l paraseste.
Ganghun face un sacrificiu… isi asuma intreaga vina si lasa proiectul sa continue, spre disperarea profesorului Ko Jehak, impiedicat sa-si atinga telul.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 + 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.