hyd-3La banchetul in cinstea revenirii in tara a Shizukai-san din Paris, Makino este invitata mai mult in gluma. Ea isi ia in serios invitatia si, sfatuita sa aiba o tinuta lejera, se prezinta la palatul lui Domyouji. Dar aici nu doar ca, accidental, este sarutata de „marele dictator”, dar si devine batjocura colegelor ei de clasa fitoase. Salvarea vine chiar de la cea pe care o admira atat de mult, Shizuka, cu care se imprieteneste. Tot acest episod ne dezvaluie relatia care exista intre Shizuka si Rui, care este foarte importanta in evolutia ipoteticei relatii a lui Makino cu acelasi Rui. Dar poate cel mai important e faptul ca Rui intra in conflict cu Domyouji din cauza incidentului de la petrecere, iar Rui este exclus din F4. Cum va evolua povestea, ramane sa descoperiti urmarind acest al treilea episode al serialului.

13 Comments

 1. buna seara…knd apare urmatorul episod? sau mai bn zis…km la kt timp apare un nou episod?:)

  snt nerabdatoare…s vad urmatorul ep..:(

 2. poate puneti odata episoadele alea toate k neam saturat sa asteptam 5 zile la un episod pakat de film k e prea frumL:X

 3. Nu facem munca patriotica la comanda, si daca nu-ti convine, uita-te la film cu traducerea in engleza, ok ? Si incearca sa scrii romaneste, asa cum ti se raspunde, altfel data viitoare mesajul tau nu mai ajunge pe site.

 4. Cel mai bine ar fi sa ni se alature si altii care sunt dispusi sa ajute; in acest fel, vom putea traduce si mai multe seriale frumoase.

 5. pentru cei care vor mai multe informatii: in aceasta serie sunt 9 episoade. in seria 2 sunt 11. mai este si o parte (ultima) aparuta in 2008 daca nu ma insel ce reprezinta finalul celor doua serii. 🙂

 6. Apropo de faptul ca nu toti iubesc serialele romantice – Se pare ca dorinta celor ce vor serial istoric coreeans-a implinit pe neasteptate: cei ce vor un serial superb pot urmari acum pe TVR1 GIUVAERUL PALATULUI, un serial exceptional, care a avut in Coreea un rating de peste 50%. Adica mai mult de jumatate din populatia tarii l-a urmarit cu sufletul la gura, si pe merit. Poate ca si adminul nostru va exlica de ce… Cinefili, sa nu ratati acest serial !

 7. Ei, pentru ca maman_12003 nu e on topic, adminul recomanda altceva, tot off topic: Shaolin Kung Fu, un alt serial asiatic, de aceasta data chinezesc, difuzat de Antena 1. Si acesta poate face un rating de 50%… desigur, daca lumea nu ar fi in concedii si ar avea o alta atitudine fata de serialele asiatice.

  P.S. NU pot explica succesul Giuvaerului palatului pentru ca n-am fost printre cei 50% dintre coreeni, sunt roman, dar pot sa ma interesez, si poate, daca timpul mi-o va permite, voi face un mic articol pe marginea lui. Dar gata cu divagatiile, sa revenim la subiect.

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>