beyond15Episodul 15 – Razbunare, reconciliere, iertare si iubire…
Avand acum toate datele problemei cu care s-a confruntat in ultimii 5 ani, Young Won se retrage din familie. Fratele si mama vitrega o sfatuiesc sa nu-si acuze tatal. Dar Young Won nu se poate opri sa le spuna cat de mult o iubeste Se Ro, ca desi a suportat detentia fara sa fie vinovat, a pretins ca este ucigasul logodnicului ei, ca sa nu-si urasca tatal. Un astfel de comportament denota noblete de caracter, din care ei toti au de invatat. Singurul care incepe sa se trezeasca la realitate, sa vada corect lucrurile si sa fie de partea ei, este tocmai cel care a invidiat-o ani de zile, fratele Young Joon.
Hong, folosit ca momeala de Kang Jae, demoleaza si ultimul mit pentru Se Ro – fratia. Acum stie si el de ce si cum a murit tatal sau. Obosit si bolnav, cu sufletul facut tandari, Se Ro isi pune in aplicare planul de disparitie. Ca un testament, ofera banii sai si da sfaturi de urmat celor ce l-au sprijinit. Face efortul de a se intalni cu Han Tae Oh, servindu-i arogantului escroc o lectie pe care sa o tina minte pentru restul zilelor cate i-or mai fi ramas. Apoi, cu ultimele resurse se indreapta spre o destinatie deloc oarecare. De ce alege tocmai Gangwon ?

Prezentarea: otilia_tec – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 − 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.