San si prietenii lui incearca sa ajunga cu disperare la regele care isi schimba mereu locul, dus de nevoile tarii. Cand in sfarsit reusesc sa ajunga la el, e deja prea tarziu: printul Sado moare de inanitie si deshidratare in lada lasata in arsita soarelui nemilos. Micul San se invinovateste de moartea tatalui sau, fiindca nu a reusit sa duca la timp pictura bunicului sau. Regele, impresionat de durerea nepotului sau nu il mai pedepseste, dar il tine departe de palat, si mai ales, departe de cei doi copii saraci care l-au ajutat si care au fost scosi din palat fara mila. Dar micii prieteni ai printisorului isi iau prietenia in serios: oricat de periculos ar fi, ei decid sa il salveze pe acesta de la moartea lenta la care e condamnat de dusmanii care au provocat si moartea printului Sado.

Vor reusi cei doi copii sa isi salveze prietenul ? Ce pret vor plati pentru indrazneala lor ?

 

3 Comments

  1. Un film care ne invata foarte multe ! Din pacate am vazut numai de la episodul 50 , este la o ora nepotrivita pentru mine si as dori sa vad tot filmul , sau sa cumpar un DVD chiar cu titrare in engleza.

  2. Incearca pe YESASIA sau AMAZON, pentru variantele cu subtitrare in engleza. Ma indoiesc ca tvr va scoate dvd cu subtitrare in romana, cred ca ei au achizitionat doar drepturile de difuzare, nu de distributie pe teritoriul Romaniei.

Post your comment

Solve : *
6 + 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.