Dae-soo a ajuns, in sfarsit, in garda printului San. San dorea sa fie alaturi de prietenul sau la acest eveniment deosebit din viata acestuia, si acesta era modul cel mai natural de a o face: inmanand personal noilor veniti diplomele de numire. Ceremonia ii umple lui San sufletul de incantare, vazandu-si prietenul atat de emotionat. Dupa ceremonie, Dae-soo merge in fuga la Song-yeon sa isi arate noua uniforma, si este felicitat din suflet de aceasta, dar si de Cho-bi, careia i se scurg ochii dupa tanarul strajer.

Intre timp, secretarul Hong a descoperit, incercand sa il ajute pe Dae-soo sa ia pe merit examenul, ca o gramada de nobili din factiunea Noron si-au ajutat fiii la examene falsificand lista din Arhivele Regale, ca acestia sa ajunga in pozitii importante. Printul San decide sa rupa cercul vicios al puterii celor din Noron, atacand finantele factiunii si il trimite pe secretarul Hong sa verifice in teren adevarul. Desi prins cu multe treburi, isi face timp sa mearga la prima instructie a prietenului sau, care primise titlul de Primul Spadasin, datorita talentului sau in lupta cu sabia.

Imparateasa si cei din factiunea Noron privesc cu ingrijorare noile masuri luate de printul San…

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>