the-great-king-21Scrisoarea amara, de ramas bun a seniorului Yon ajunge in mainile regelui, Prea tarziu, caci cele trei simboluri ale regelui sunt deja in mainile lui Ho-Gae. Insa regele nu are timp sa se gandeasca la ele. Destul ca ii revin mereu in minte, tulburandu-l, fraze si intamplari legate de Sujini. A reusit sa creeze primele contacte cu triburile de khitani, si tratativele avanseaza pas cu pas, insa conditiile ce i se impun sunt extrem de riscante.

Dam-Duk, print-un plan secret, dus la indeplinire cu ajutorul dicipolilor Guh Mool, reuseste sa intoarca evenimentele in favoarea sa si sa inceapa tratative serioase si responsabile. Desi la inceput conditia de baza pentru tratative este capul lui Ho-Gae, pana la urma obtine chiar promisiunea ca pedepsirea lui Ho-Gae sa o faca doar el, asemeni unui rege ce isi pedepseste un supus razvratit. In acest fel, salveaza de la haituire si ucidere viata celor 40.000 de oameni din tabara dusmanului sau.

In schimb in tabara lui Ho-Gae incertitudine si dezordinea e tot mai mare. Generalii sunt inca alaturi de el, dar Ho-Gae e convins ca regele nu doreste ca el sa se predea, ci dimpotriva, sa se poarte ca un razvratit, pentru ca actiunile sale de rege razbunator sa aiba justificare. Tot mai multi dezertori parasesc tabara pentru a se alatura regelui, declansand haosul.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>