the-great-king-20In Khitan, Ho-Gae se intoarce in tabara sa cu simbolul Tigrului Alb si cu cele doua prizoniere indurerate. Acolo afla vestea ca e considerat razvratit de Dam-Duk, si ca acesta a pornit in Khitan cu 5.000 de oameni. Generalii sai sunt revoltati ca regele, cu doar 5.000 de soldati, indrazneste sa ii considere pe ei, 40.000 de soldati sub comanda, razvratiti. Insa multi dintre ei sunt nemultumiti de faptul ca comandantul lor suprem e manipulat de o femeie, fie ea chiar si gardiana Fenixului, si de de aceea incep sa comploteze. Pe pamantul Khitanului, doua expeditii din Goguryeo pasesc pe un teren incert…

Soldatii sunt speriati de ideea razvratirii si infricosati de oamenii lui Jumuchi, care a mers sa le elibereze pe prizoniere si sa creeze panica printre soldatii lui Ho-Gae. Desi e descoperit de Ho-Gae, acesta nu il pedepseste pe Jumuchi ci ii da prozonierele. Insa Jumuchi nu are incredere in el. „Am invatat de la Majestatea Sa cand trebuie sa lupt, si cand sa fug.” spune el plin de respect pentru regele sau. Si se dovedeste ca a procedat corect, mica lui trupa fiind atacata de oamenii lui Ho-Gae.

Dupa ce trece granitele Khiatiului, Dam-duk si suita sa da peste tot de urmele atrocitatilor comise de armata lui Ho-Gae. Desi se justificau tactic, ele ingrozesc chiar si pe batranii generali Go si Heuk-Gae. Triburile neamului Biryu, ale caror sate au fost facute una cu pamantul, precum si triburile din Khitan sunt cu ochii pe noii veniti.

Iscoadele regelui aduc vesti ingrijoratoare. Dar Dam-Duk, spre exasperarea generalilor sai, face totul cum il taie capul si nu pare ingrijorat. Toate actiunile sale vor sa arate ca vine cu ganduri pasnice, si vrea sa ajunga la masa tratativelor. Dar ura celor atacati de Ho-Gae e prea mare, si nu poate fi alinata asa de usor.

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>