Furia Jung-Ah-ei se dezlantuie asupra bunei sale prietene si deceptionat, oppa Jung-Jae trebuie sa-i serveasca o lectie surioarei… Dragostea nu inseamna banuiala si gelozie, ci totala incredere in persoana iubita, chiar atunci cand toata lumea acuza. Gentlemen, Jung-Jae intinde prieteneste mana lui Min-Woo si multumeste pentru grija purtata micutei sale logodnice, dar vorbele, desi amicale, il tradeaza: « Asa-i ca sora mea e imatura ? NU STIE SA-SI ASCUNDA SENTIMENTELE si de aceea intra mereu in belele.» Apoi, urmeaza oferta de pace si nimic nu consuma mai bine furia decat epuizarea fizica… urmata de masa, in vechea cabana a familiei, plina de vechituri pentru unii- parfumul timpului, pentru altii. Acum devine orbitoare asemanarea de preferinte intre Min-Woo si Hye-Won…in afara muzicii de pe discurile de vinil si a zaharului din cafea, isi completeaza pana si gandurile unul altuia. A doua iubire nu e fericire caci e umbrita de sentimentul vinovatiei fata de prima iubire. Pana si ochii increzatori al lui Jung-Jae isi tulbura, in liniste, privirea. Singurul lucru pe care-l are in comun cu Hye-Won e PRIMA IUBIRE: nu-i asa (cauta el confirmarea in ochii nesiguri ai fetei)? Ce-ar trebui Hye-Won sa faca? Sa renunte la tot ce nu-i place lui Jung-Jae… la zahar, la muzica discurilor de vinil, la serenada lui Schubert si la… proiectul care implica sa-si vada mereu colaboratorul, arhitectul Yoo Min-Woo. Fericita, Jang-Mi accepta schimbul de sarcini cu mare placere, dar arhitectul, pe zi ce trece, devine anxios, agitat si preocupat pentru a deveni apoi apatic si, in final, bolnav. Stradania Hye-Won-ei de a-l evita pe Min-Woo se pare ca nu face bine nimanui. Jung-Je e ingrijorat pentru bunul mers al lucrarilor, arhitectul s-a imbolnavit si, in compania lui Dae-Poong, fata afla cine-i motivul bolii lui Min-Woo si se dovedeste intemeiata precautia ei. Fuga nu e o solutie de durata, dar pentru moment este singura solutie. In ochii plini de lacrimi ai fetei, Min-Woo vede numai reprosuri, fara sa stie unde-a gresit. Serenada lui Schubert, pe disc de vinil, cu vocea celesta a Nanei Mouskouri, va mai astepta pana sa ajunga la destinatar.
Va amintiti « Winter Sonata » ? O fata logodita si un tanar, sunt prinsi in acelasi proiect, intr-o statiune montana, feerica, ce-i leaga iremediabil, tocmai pentru ca se straduie din rasputeri sa se evite reciproc.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 × 13 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.