Tatal (natiunii) si-a repudiat in mod oficial prima fiica (a natiunii), care e deposedata de titlul de Printesa (pe care oricum nu si l-a dorit niciodata). Infuriat la culme de sfidarea lui Se Ryeong, Su Yang o transforma pe propria lui fiica in sclava lui Myeon, fiind in mod oficial anulata casatoria celor doi. Se Ryeong este dusa legata la maini la resedinta lui Myeon si inchisa intr-o odaie de unde i se interzice sa iasa. Marele caracter Shin Myeon da dovada deplina a “umanitatii” sale in moemntul in care ii spune tatalui sau ca Se Ryeong, odata intrata ca sclava in resedinta lui, devine proprietatea lui, asemeni unui obiect oarecare. Sa-I bucure sufletul aceasta situatie ? Va fi oare mai fericit posedand acel “obiect”… neinsufletit ?
In tot acest timp, Seung Yu face ultimele pregatiri si intalniri pentru a pune la cale lovitura de stat care sa-i aduca sfarsitul lui Su Yang. Acesta se intalneste mai intai cu unul din oamenii de incredere ai tatalui sau din Divizia de Artilerie, (care, cum el insusi marturiseste, era ca si mort pana sa apara Seung Yu si sa-l readuca la viata), redandu-i speranta. Urmeaza sa se deplaseze in Gwangju, unde guvernatorul adjunct era dispus sa se alature loviturii de stat, sprijinindu-se pe oamenii care au fost trecuti pe linie moarta odata cu instalarea lui Su Yang pe tron. Dar plecarea la Gwangju, unde se afla si resedinta de exil a Printesei Gyeong Hye si a Printului Consort, se amana in ultima clipa. Seung Yu aude intamplator doi trecatori spunand de faptul ca Printesa Se Ryeong a ajuns sclava in casa ofiterului Magistraturii, Shin Myeon, si din impuls intentioneaza sa lase totul balta si sa fuga sa-si salveze sufletul pereche. Il opreste calculatul sau sprijin, Jo Seuk Ju, care ii propune sa faca un plan de bataie. Devine, astfel, evident: sub clar de luna, trebuie sa o salveze pe Se Ryeong !

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
14 − 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.