Episodul 9 muta centrul atentiei filmului catre Curtea Buyeo. Desi actiunea in sine a episodului se desfasoara buna parte la palatul din Goguryeo, centrul de greutate al serialului se muta in ograda lui Daeso. Umbrele Negre incearca asasinarea trimisului Xin la Curtea lui Yuri, insa destinul face ca Muhyul sa se intalneasca cu ocazia mult asteptata si prezisa de vrajitoare la nasterea lui, anume distrugerea Goguryeo si disparitia lui ca entitate statala. Oare va rata o asemenea oportunitate unica scoasa in cale de destin ?

Tot acum ni se dezvaluie o alta imagine a Curtii Buyeo, oarecum una in oglinda cu cea a Curtii lui Yuri. Intrigi de culise, invidie si ranchiuna, toate salasluiesc intre zidurile fortaretei lui Daeso. Si toate incep sa se puna in miscare si sa ne fie prezentate in profunzime incepand cu acest episod. Cine sunt Umbrele Negre si ce urmaresc acestea, ce ascund principalele personaje din anturajul ambilor regi – Yuri si Daeso – si, mai ales, cum se va desfasura misiunea Umbrelor Negre infiltrate in fortareata Gungnae sunt doar cateva din temele care vor anima acest al noualea episod. Vizionare placuta !

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>