In aparenta, episodul 8 pare unul linistit, insa atunci cand te astepti mai putin, soarta se schimba si te aduce in cele mai neasteptate situatii, cel putin aceasta cred ca este una din menirile acestui serial urmarit cu sufletul la gura de fanii filmului asiatic. Muhyul, ajuns captiv in tabara Umbrelor Negre, este supus unor experimente cu otrava, carora le supravietuieste. In ultima instanta, ii spune trimisului regelui Buyeo de ura pe care o nutreste fata de regele Yuri, fapt care pare a imblanzi atitudinea fata de el, amanandu-i o vreme sfarsitul. Dar lucrurile evolueaza ireversibil spre implinirea profetiei vrajitoarei din primul episod, pentru ca, nu-i asa, nu te poti pune cu destinul, cum spune o vorba straveche.

Printul Yeogin este propulsat in fata regelui Yuri drept singurul posibil mostenitor la tron, insa Yuri ezita in a-l nominaliza. Ce nu stie el e faptul ca Yeogin nu-si doreste sa fie rege. Dar vointa fierbinte a mamei sale il va impinge in capcana lui Sangganim, care ii va propune o casatorie formala cu o fata din tribul lui. Moda casatoriilor din interes politic, practicata si in Europa medievala si moderna intre marile Case imperiale, este principala politica dusa si de regele Yuri in anul de la moartea lui Haemyeong in vederea intaririi Goguryeo. Insa regele Daeso nu mai poate accepta cresterea puterii lui Yuri, mai ales ca, dupa cum s-a vazut in episodul anterior, rebelii dintr-un alt stat vecin aproape ca au preluat puterea in Hwangnyeong, amenintand suprematia Buyeoului.

Si in acest episod veti avea parte de rasturnari de situatii, si de un sfarsit care anunta mari schimbari in evolutia evenimentelor din episoadele urmatoare. Faptul ca producatorii serialului nu au mai adaugat un filmulet de prezentare a ceea ce va urma indica evident acest lucru.

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

 

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>