inc9Episodul 9- Maestru al extorcarilor

Lee Cha Don s-a slefuit in cei 5 ani petrecuti de la ultimele evenimente. Datorita faptului ca trebuie sa inapoieze plata studiilor Seniorului din Jingok, a devenit mercantil. Invarte si tot invarte intre degete moneda talisman daruita de tatal sau, de care nu-si mai aminteste. Poarta doar tára care i-a apartinut aceluia-placerea avida de a aduna bani. Dar a devenit si duplicitar, pozand in procuror sarac si in ascuns, se complace intr-o viata luxurianta. Si asta in pofida faptului ca a ales corectitudinea ca principiu de viata profesionala.
Polii puterii s-au schimbat si iata ca cei marginalizati si cat pe ce sa fie eliminati din sistem au capatat posturi de conducere. E cazul procurorului general Gwon Jae Gyu, cel care face parte din cvartetul castigator, alaturi de Ji Se Gwang, acum seful Departamentului de Narcotice din Incheon. Ei l-au inlaturat pe procurorul corupt Jo Sang Deuk, cel care viza un post inalt de conducere si pentru care se aservise primarului incarcerat. Singura care nu pierde niciodata este presedinta Bok Hwa Sool. Ea il vizeaza pe Cha Don ca ginere, fiindca stie deja ce potential are. Aparent Jae In este impotriva planului mamei sale, luptandu-se sa faca bani singura, deoarece ii displace afacerea familiei „camataria”.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
2 × 30 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.