inc5Episodul 5 – Joc de carti

Deoarece Park Gwang Tae martorul principal este dat dispărut, acuzarea se confruntă cu mari probleme. Ji Se Gwang joaca la cacealma vrand sa descopere cine este cartita plantata in echipa sa de seful procurorilor Jo Sang Deuk, cel care-i da peste cap toate planurile. Printr-un joc abil, pune la cale o intalnire de grup a echipei sale, cu scopul ca cel care transmite informatii sa se demaste sub efectul bauturilor.
Cha Don are mari probleme cu d-soara Gong, fiindca aceasta il aude plangandu-i-se despre „imperfectiunile” sale, sefului de secţie Yang Goo Shik. Lovita rau in mandrie, suparata pe escrocheria lui Cha Don, Jae In se razbuna in felul ei specific si se ajunge la politie. Distrugand investigatia procurorului Ji Se Gwang, Cha Don ajunge sa lucreze cu o femeie procuror Jeon Ji Hoo si asista la prima autopsie. Nici aceasta nu asculta supozitiile lui Cha Don, el avand un mod exagerat de a se pune in valoare, dar si un fler imbatabil. Tocmai acest fler, o face pe Jeon Ji Hoo sa mediteze la spusele tanarului stagiar.
Mai vechea noastra cunostinta Eun Be Ryeong devenita Angelina, revine in tara dupa o indelungata absenta, facand alianta cu primarul Jeong Hae Ryong fiindca doreste sa se razbune pe fostul ei iubit, Ji Se Gwang, care i-a dat papucii.
Si cine credeti ca se recupereaza dintr-un lung sir de operatii estetice?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
42 ⁄ 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.