inc18Episodul 18 – Drumul spre iad, trece intotdeauna prin politica

Prin intermediul presedintei Bok Hwa Sool si al fostului primar Jeong Hae Ryong care are polite de platit, Cha Don reuseste nominalizarea noilor candidati in cadrul intrunirii societatii literare Chungrok, unde un grup de elita se ocupa de cei care vor sa acceada puterea politica, sustinandu-i intru totul. Acestia sunt Gwon Jae Gyu si Jo Sang Deuk. Ji Se Gwang furios ca a fost omis la nominalizare, are o singura speranta: Seniorul din Jingok. Cu acordul presedintei Bok Hwa Sool, Cha Don fabrica acest personaj utilizand un cersetor, un saxofonist, caruia cu multi ani in urma i se spunea Seniorul din Jingok, de fapt fostul sot al lui Hwa Sool si tatal lui Jae In,cel care le-a parasit si acum regreta gestul facut. Ji Se Gwang accepta intalnirea si fireste, sustinerea falsului Senior.
Planul da roade: candidatii nominalizati au de trecut probe serioase, deoarece din cei trei trebuie sa ramana doar unul singur in cursa. De aceea fiecare trebuie sa dezgroape cadavrele celulalt din dulapuri, de pe unde stau ascunse, ca sa puna in evidenta macularea personala. Satisfactia nu se arata a fi prea departe, Lee Cha Don asistand la prima incaierare a lui Ji Se Gwang cu Gwon Jae Gyu.
In subsidiar, Ji Se Gwang se gandeste serios si la o alta optiune in a obtine izbanda, definitiva nominalizare: profesorul Jeon Hoon, tatal colegei procuror Jeon Ji Hoo, care nu si-a etalat sorgintea pentru a nu fi stanjenita in cariera. Ea il place pe Se Gwang de mult timp si isi marturiseste sentimentele, iar lui ii sclipesc beculete ca la un posibil ajutor din partea ei, urmarind desigur ambitiile sale politice devastatoare, in dauna vietii sentimentale, constient fiind ca nu merita a fi iubit de vreo femeie, in optica sa, varianta casatoriei reprezentand sfarsitul oricarei astfel de relatii.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
46 ⁄ 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.