inc12Episodul 12- Regasire

Intrand in sanatoriul groazei, unde pentru bani sunt internati oameni sanatosi pe care se fac experiente psihotice cutremuratoare, numai ca acestia sa-si doneze banii rudelor, ori celor care le vor averea,incet, incet Cha Don isi da seama cat de abjecta este lumea,dar mai ales totul devine o lectie pentru el, care acumuland banii prin extorsiune, nu a fost departe de cei care-l tortureaza aici. El trebuie sa plateasca dur sansa supravietuirii din accident si mai ales revenirea amintirilor. Biata doamna Park, bolnava si aproape fara nicio speranta, tresare la mesajul transmis de Cha Don. Managerul Yang Goo Shik si secretara Hong sunt de mare folos in îndeplinirea planului.
In fine, regasirea dintre mama si fiu este dramatica. Flash-uri din memoria pierduta a lui Cha Don redevenit Kang Seok, incep sa se perinde prin fata ochilor. Fiecare contribuie la revenirea celuilalt, iar in final stiu ca au de purtat o lupta comuna impotriva celor care le-au distrus familia si si-au insusit banii: Ji Se Gwang, Hwang Jang Shik, Eun Be Ryeong- trio-ul malefic. La care ulterior s-au adaugat reporterul Go Ho si procurorul Gwon Jae Gyu.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 + 14 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.