E timpul schimbarii! Gestul lui Hong Gil Dong, acela de a distruge opiul, in fata reprezentantilor guvernamentali si a emisarilor chinezi, reprezinta un act de curaj, semn ca eroul nostru si-a insusit cu barbatie (demnitate) rolul de haiduc, de viitor stalp al unei societati dezrobite.

Relatia Joseonului cu marele imperiu de la miazanoapte a fost intotdeauna una speciala. Nimeni nu avea curajul sa infrunte fatis o masinarie fara suflet, considerata foarte eficace. Relatiile de negot erau importante pentru ambele state si se supuneau unor reguli stricte. Uneori, apareau abuzurile, dar acestea erau ignorate de autoritati.

Victoria repurtata de haiduci se transforma rapid intr-o cursa nebuna pentru viata lui Lee Chang Hui. Printul, fara sa ezite, isi risca viata pentru prietenul sau. O sageata otravita ii va strapunge trupul. Complotul pus la cale de doamna Noh pare sa transforme in cenusa rezultatele sacrificiului ei. Ministrul de interne Hong Seo Hyun realizeaza ca in acest moment este in avantaj si declanseaza un atac surprinzator. Pentru ca ancheta sa aiba legitimitate, tatal eroului nostru se va folosi de un truc.

Viata lui Lee Chang Hui este in mare pericol din cauza otravii, iar antidotul este unul rar si se gaseste doar la doamna Noh. Timpul devine inamicul cel mai important pentru conducatorul clanului Yongmun. Ce solutie va alege Hong Gil Dong? Eun Hye! Fata ministrului Seo, accepta sa-l ajute pe haiduc, mizand in acelasi timp pe o noua apropiere de acesta, dupa ce prima data a fost refuzata.

Prezentare realizata de ionicar (c) www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>