Legatura dintre Hong Gil Dong Si Lee Chang Hui devine una puternica, ei fiind aliati datorita unui scop precis. Acest fapt se poate transforma intr-o arma cu doua taisuri, mai corect intr-un bumerang prost manuit. Adversarul celor doi este ministrul de interne, Hong Seo Hyun. Un om cu principii, de neinteles in aceste momente. De ce tatal lui Hong Gil Dong devine cel mai aprig vanator al haiducilor? De ce se incapataneaza si ramane langa rege? Cateva intrebari care puncteaza si individualizeaza un destin remarcabil.

Calea aleasa de Lee Chang Hui (pentru a deveni rege) si modul de actiune a lui Hong Gil Dong au un punct comun. Un obstacol care trebuie depasit, altfel totul va fi fara rost. Evident ca greul va cadea pe umerii haiducului nostru care va accepta confruntarea cu masinaria guvernamentala. Pentru Hong Gil Dong, sabia Sa Yin, mostenirea penultimului rege, nu reprezinta absolut nimic. Din aceasta cauza vom intelege motivele pentru care s-a ridicat la lupta si il sprijina pe Lee Chang Hui.

Daca pentru Lee Chang Hui, haiducul nostru este o unealta si in consecinta se comporta ca atare, Yi Nok reprezinta in schimb o oaza de bucurie. Vom fi martorii unui recital al unui tanar indragostit. Ii vom cunoaste latura sensibila si resorturile actiunilor sale. Pentru el, ceea ce are valoare trebuie aparat. Un principiu egosit. Constientizarea acestui instinct poate fi punctul de renastere sau ultimul drum pentru o fiinta umana.

Hwal Bin Dang sau Hwal Bin Damn? Razboiul a inceput. Un proverb spune ca aschia nu sare departe de trunchi. Hong Seo Hyun, tatal, si Hong Gil Dong, fiul, intr-o confruntare de zile mari. Vom observa procedee de manipulare si ne vom aminti de celebrul general Sun Tzu. Ceea ce renumitele axiome nu au cuprins in calcul este sufletul omenesc. O bomba de necontrolat.

[Prezentare realizata de ionicar (c) www.asiacinefil.com]

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>