Scena de inceput al acestui episod are valoare de simbol. In special intrebarea rostita de catre Yi Nok. Mai pe romaneste ar suna cam asa: „Pe unde sa merg? Care este calea cea mai buna? Dar, cea mai potrivita? Unde este Hong Gil Dong? Acolo? Acolo?” Fumul care a inecat scena confruntarii dintre banditi si fortele de ordine poate reprezenta perioada tulbure in care se petrece
actiunea. O masca perfecta si parsiva, asemeni unui destin de neinteles. Acesta este momentul in care Lee Chang s-a hotarat sa lupte pentru inima minunatei Yi Nok. El stie ca va fi greu, dar incepe sa riste. Astfel s-a deschis al doilea front pentru acest personaj.

Odata cu eliminarea negustorului si camatarului Choi Chul Joo, scad sansele clanului condus de doamna Noh sa-si indeplineasca obiectivul. Acela de a incepe o insurectie in palatul regal. Acest negustor era singurul capabil de a face rost de explozivii necesari atacului. In urma luptelor din port, toti oamenii lui Choi Chul Joo sunt ucisi, fapt care il nelinisteste pe tatal lui Hong Gil Dong, deoarece el vroia sa stie de unde au aparut explozivii, mai ales ca erau interzise pe teritoriul Joseonului. Mai tarziu, va deschide o ancheta si va cere ajutorul doamnei Noh pentru a afla vinovatii si dedesubturile intregii afaceri.
Exista o vorba romaneasca: cu o floare nu se face primavara. Adevarat, dar cu un zambet poti topi orice ghetar. Veti observa cat de mult se va schimba personajul interpretat de Jang Geun Suk. Aceasta evolutie a fost remarcata de fani si este unul din stalpii de rezistenta ai serialului. Vor fi momemte fenomenale si amuzante, un Lee Chang plin de viata si o Yi Nok fenomenala.
Sa nu il uitam pe regele Lee Kwang Whe (interpretat de Jo Hee Bong) care da o culoare nesperata serialului. Rolul sau este o alegorie. Un posedat fara vina si neputincios.

(Prezentare realizata de ionicar © www.asiacinefil.com)

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>