Yi Nok a ales sa fie momeala pentru ca Chungyi si tatal ei sa poata scapa teferi de nemilosii urmaritori. Acest lucru este descoperit intamplator de catre Hong Gil Dong. Oare cine este mai rapid decat o sageata? Cine este atat de curajos incat sa prinda (sa vaneze) un tigru? Alintata Doe Eyes. Yi Nok! O fata cu sufletul mare. Cine… esti? De ce ma ajuti? Doua intrebari care vor deveni leit motivul urmatoarelor episoade. Cautarea, oarecum disperata, dar atat de nevinovata, pare sa se materializeze. Ei sunt atat de aproape, se ating. Dar, Hong Gil Dong se transforma fara voia lui intr-un domn Moonlight Black Hat, un barbat care pare a face lucruri secrete si periculoase. El emana un parfum atat de familiar, de ametitor, incat Yi Nok va ramane impresionata. Mirosea a „I love you”! O esenta rara si unica.

Hong Gil Dong, sprijinit de parintii fetelor care sunt tinute in lanturi pentru a fi vandute in China, se hotaraste se dea lovitura fatala negustorului Choi Chul Joo. Un atac lent, dar eficace. Negustorul banuieste pana la urma ca obstacolele aparute nu sunt intamplatoare, au legatura una cu alta si necesita un coordonator bun. O fi Hong Gil Dong? O fi negustorul de ginseng? Lee Chang, fratele vitreg al regelui, se alatura lui Hong Gil Dong in lupta sa. Impreuna sunt puternici. Sunt de neoprit. Desi o aparitie publica ii poate fi fatala, mai ales cand planuiesti o lovitura de palat, mai bine zis o insurectie, Lee Chang nu poate sa incalce o intelegere care ii va fi folositoare. Este momentul cand dreptatea sociala trebuie sa renasca.  (prezentarea: ionicar (c) www.asiacinefil.com)

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>