emergency20E cel putin stanjenitor ca dupa o betie sa nu-ti amintesti ce-ai facut si sa te trezesti despuiat in pat cu… fostul sot. Acest fapt te poate face sa-ti pui intrebari… Dar cand vorbim de Oh Jin Hee, compania bauturii in momentele de cumpana e ceva obisnuit, la fel si amnezia de dupa. Si asa, din nou, intr-o frumoasa dimineata de primavara, cand ciresii au inflorit si razele indraznete ale soarelui ajung sa te gadile placut pe fata, Jin Hee si Chang Min se trezesc in acelasi pat, avand aceeasi reactie hilara pe care au mai avut-o odata in trecut… Mai hilar e ca ea tot nu-si aminteste nimic din ce s-a petrecut cu o seara in urma, insa incearca sa nege aceasta veritabila problema de memorie de care sufera. De acum este clar, cei doi au revenit in vremurile lor bune, cand se bucurau de fiecare clipa de bucurie oferita de viata. La spital, problemele obisnuite de zi cu zi. Cazul unui fost pacient caruia i-au fost afentate coardele vocale datorita unei intubari de urgenta aduce in discutie deontologia profesionala. Ar trebui sa fie ajutati doar cei care vor sa traiasca ? Dupa accidente, se intampla sa se naruie visele celor implicati.
Daca unui pianist i se taie o mana i se distruge si cariera. Dar daca un medic nu si-ar mai putea folosi mainile timp de o luna, ar renunta la a mai fi medic vreodata ? Sunt intrebari la care seful Gook incearca sa raspunda avand-o ca interlocutoare pe profesoara Shim, si e multumit ca poate aborda astfel de subiecte cu ea. Dar rivalul, profesorul Ahn, ii pregateste o supriza. Si asta dupa ce Chang Min, dorind sa faca un bine pacientei cu cancer la ficat, sta la originea unui incident ce va afecta cuplul seful Gook/profesoara Shim.

Prezentarea: uruma – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 × 3 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.