Dong Yi dispare si adevarul incepe sa iasa la iveala. Tatal ei, umilul manipulator de cadavre, este nimeni altul decat capetenia Fratiei Spadei. Acesta incearca sa-si mobilizeze oamenii in vederea gasirii lui Dong Yi, despre care se crede ca a cazut in mainile conspirationistilor. Insa destinul este schimbator, si niciodata nu tine doar cu cei care se cred stapanii lui. Roata destinului se invarte neincetat si ofera unele din cele mai neasteptate surprize.

Ancheta Comandantului Sigurantei continua, insa incepe sa deranjeze, se pare, figura proeminente din Guvern. Cineva incearca cu orice prêt sa arunce vina uciderii Inspectorului General al Tribunalului pe seama gruparii secrete „Fratia Spadei”. Comandantul crede cu incapatanare in ideea conspiratiei si incearca sa zadarniceasca planul autorilor. In acest sens, manipulatorul de cadavre ii pune la dispozitie dovada nevinovatiei Fratiei, iar Comandantul apeleaza la tatal sau, fost Sfetnic al regelui, retras din activitate. Insa multe alte lucruri se intampla, iar povestea se complica pe neasteptate.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
21 × 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.