dalja09Propunerea lui Tae Bong o lasa pe frumoasa Dal Ja fara replica. Sa fie curtata la 33 de ani ai ei de un barbat cu 6 ani mai tanar… nici prin cap nu i-a trecut. Si nici nu intuieste ce alte surprize o mai asteapta !
Incalcarea teritoriului nu e deloc pe placul simpaticei burlacite, mai ales cand acest fapt genereaza si cateva incidente care o fac sa „ia foc”. Adaptarea la noua situatie – aceea de „a convietui” in propria locuinta cu un barbat – nu e deloc usoara, cu atat mai mult cu cat respectivul este doar un „pusti”, ce-i drept, atragator si plin de mister, dar… fara venituri, fara ocupatie, fara familie, fara… nimic.
Cand Tae Bong o anunta ca si-a gasit un loc de munca, reusind sa-si asume responsabilitatea pentru cheltuielile zilnice, Dal Ja devine circumspecta. Ce repede se misca chipesul ei colocatar ! Ceea ce nu ghiceste tanara e faptul ca responsabile pentru angajarea lui Kang Tae Bong pe un post de chelner in restaurantul familiei sale sunt chiar mama si bunica ei.
Viata la firma in noul departament nu decurge lin, ci cu mici probleme, legate indisolubil de distrata de Dal Ja, dar si de amica acesteia, frumoasa Wee Seon Joo. Sefa de echipa Kang e amfitrioana tuturor conflictelor. Bataioasele prietene nu se lasa intimidate de raceala si duritatea managerului si lupta pentru convingerile lor. Toate aceste „confruntari” sunt pentru simpatica noastra burlacita adevarate experiente din care invata ce este important in viata: sa fii flexibil in tot ceea ce faci, fiind receptiv si la opiniile celorlalti, sa renunti la prejudecati si sa dovedesti ca esti OM.
Invitatiile la spectacol venite din partea amorezilor Shin Sae Do si Eom Ki Joong nu sunt onorate de catre Dal Ja si Wee Seon Joo. Incidentul in care sunt implicate cele doua tinere e mult mai valoros, dovedindu-le inca o data ca „prietenul la nevoie se cunoaste”. Dar lucrurile dobandesc o alta lumina cand acel prieten e… misteriosul Kang Tae Bong.

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
1 × 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.