dalja21Obosita din cauza atator presiuni si de o cumplita nesiguranta, Dal Ja decide sa se desparta de iubitul ei mai tanar cu 6 ani. Hotararea sa o afecteaza teribil, intrucat in mintea si sufletul ei exista doar o singura persoana: Kang Tae Bong. Schimbarea din viata directorului Oh se simte si la firma, acolo unde colegii descopera o noua Dal Ja: aiurita, trista, ca „de pe alta lume”. Doar sosirea inoportuna a lui Unni la serviciu e o adevarata alinare pentru celibatara. Ceea ce nu stie Unni e motivul lacrimilor lui Oh Dal Ja: sunt lacrimi de fericire sau de tristete ?
La firma de avocatura, Kang Tae Bong pare si el abatut. Ceva il roade, iar vicleana avocata intuieste cauza tristetii lui. E o oportunitate pentru ea sa incerce sa-l cucereasca, dar refuzul categoric al tanarului o ia prin surprindere.
Propunerea facuta directorului Oh de a pleca in strainatate pentru doi ani, la un curs de perfectionare, pare tentanta, dar Dal Ja are nevoie de timp de gandire. Intalnirea cu Tae Bong si emotiile incercate o determina sa se hotarasca. Desi familiile celor doi indragostiti incearca sa realizeze o petrecere de logodna pentru ei, acestia isi anunta ferm decizia de a se desparti.
Avocatul Kang nu e de acord cu termenii fuzionarii si solicita reexaminarea conditiilor pe care aceasta le impune. Faptul ca Tae Bong se opune fuzionarii, dorind mentinerea firmei „Handa, Cumparaturi de acasa” o infurie pe Jang Soo, dar ce folos ?! Stie deja ca a pierdut in fata femeii pe care ex-iubitul ei o placea. Intalnirea dintre Dal Ja si Kang Tae Bong pe holul firmei smulge de pe buzele tanarului cuvintele mult asteptate. O vor opri ele pe frumoasa Dal Ja ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
21 + 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.